Fűtés Üzletház Bt.
Árinformáció és vásárlási lehetőség WEBSHOP rendszerünkben!

Pelgrim/Emax
gázkonvektorok

        A Pelgrim/Emax konvektor egy igen hatékony hőforrás, amely bármelyik külső falra felszerelhető. A GWH széria magas minőségű és esztétikusan kivitelezett konvektorokat kínál vevőinek. A GWH sorozatba tartozó konvektorok belseje fémlemezből készült és teljesen zománcozott.

        A GWH 2 típus szerény méretei által ideális a fürdőszobák, vagy kisebb hálószobák fűtésére. A GWH 3 és GWH 4 típus 3 és 4 kW-os teljesítményével a gyerekszobák, tanulószobák, vagy irodahelyiségek számára biztosít kellemes meleget. A GWH 5 az előzőeknél nagyobb 5 kW teljesítménnyel rendelkezik, így például nagyobb munkahelyek, esetleg lakókonyhák fűtését is nyugodtan rá lehet bízni.

        A Pelgrim/Emax konvektorokkal Ön sok energiát takaríthat meg, hiszen az érintett helyiség meglepően rövid időn belül felmelegszik és valamennyi típusnál megalálható termosztatikus vezérlés biztosítja a kívánt hőmérséklet megtartását. A GWH sorozat kályháinak kivezető nyílásai méretüket tekintve igen szerények, ezáltal a külső fallal esztétikus egységet alkot.

Műszaki adatok:
GWH 2 GWH 3 GWH 4 GWH 5
Típus parapetes parapetes parapetes parapetes
Névl. Teljesítmény (kW): 2 3 4 5
Hatékonysági osztály: 1
Szélesség (mm): 400 600 700 800
Magasság (mm): 500
Mélység (mm): 210
Falkivezetés min. magassága (mm): 380
Falkivezetés átmérője (mm): 150

Vissza a gázkonvektorokhoz>>

Copyright © Fűtés Üzletház Bt.
Készítette: Szűcs Gábor