Fűtés Üzletház Bt.

Tisztelt vásárlónk!

            Engedje meg, hogy egy pár sorban bemutassuk cégünk működését, és a jövőbeni célunkat. A Fűtés-Üzletház Bt. 1999-ben családi vállalkozásként kezdte el tevékenységét, megcélzott terület a víz-, szennyvíz-, gáz-, fűtésszerelési anyagok kiskereskedelme volt. Mára ez a kereskedelmi kör a légtechnikai, klímatechnikai és napkollektoros rendszerek szerelési anyagával bővült. 2003-tól épületgépészeti tervezéssel is foglalkozunk.
             Jövőbeli célunk Makó és térségének, valamint a határ közeli román településeknek minél teljesebb épületgépészeti kiszolgálása. Az új technológiák valamint a megújuló energiákra épülő éületgépészeti rendszerek megismertetése és elterjesztése.
            Áruválasztékunkra jellemző, hogy minden megcélzott épületgépészeti szakterületen komplett rendszerrel tudjuk Önt kiszolgálni, a készüléktől az utolsó csavarig. A széles áruválasztékra jellemző még, hogy közel 5000 fajta termék található raktáron. Mind a vezető európai és hazai gyártók termékeit forgalmazzuk. Az általunk forgalmazott árucsoportok garantáltan szabályoknak, előírásoknak megfelelően bevizsgált termékek. Vásárlóinknak mindig megbízható minőségű és műszaki hátterű termékeket prezentálunk elérhető áron. Üzletünkben kollegáink szakszerű tájékoztatást nyújtanak minden kedves vásárlónk részére. Talán ez a szakmai tapasztalat-, termékeink megbízhatósága-, és kiszolgálásunk rugalmassága miatt választják egyre többen a Fűtés-Üzletház Bt.-t. Látogasson el üzletünkbe, és biztos megoldással térhet haza.Mit nyújt Önnek a Fűtés-Üzletház Bt. ?
 • Ingyenes árukigyűjtés és árajánlatadás
 • Ingyenes szaktanácsadás
 • Parkolási lehetőség az udvarban
 • Makón ingyenes árukiszállítás, vidékre önköltségi áron


 • Ha Ön egyéni vásárló és árajánlatot szeretne kérni, kérem hívja a következő telefonszámot, vagy küldjön e-mailt az Ajánlatkérés menüpont alatt.

  Telefon: 06/62-211-535, info@futesuzlethaz.hu  Copyright © Fűtés Üzletház Bt.
  Készítette: Szűcs Gábor