Fűtés Üzletház Bt.
Árinformáció és vásárlási lehetőség WEBSHOP rendszerünkben!


SIEMENS  SZOBATERMOSZTÁTOK

Öntanuló szobatermosztátok energiatakarékos működéssel, érintőképenyős kezeléssel

Siemens REV100


A Siemens REV100 szobatermosztát alkalmas fűtési rendszerek helyiségének hőmérséklet szabályozására. A hálózati feszültséget nem igénylő, elemes tápellátású szobatermosztát felhasználóbarát működéssel, könnyen olvasható, nagyméretű LCDkijelzővel és két különböző, 24 órás programozási lehetőséggel rendelkezik. Ajánlott alkalmazási területek: -családi házak, -lakások, -nyaralók, -irodák. Az REV100 érintőképernyős állítási lehetőséggel rendelkezik. Alkalmas zónaszelepek, termikus szelepállítók, kombi kazánok, gáz- vagy olajkazánok és szivattyúk működtetésére.

A REV100 egy kétpont szabályozó szobatermosztát, mely PID móddal rendelkezik. A szobahőmérséklet szabályozását a beavatkozó eszköz időszakos bekapcsolásaival végzi. A szabályozó gyárilag öntanuló üzemmódú működésre van állítva. Ez a működési mód lehetővé teszi a rendszeradottságokhoz alkalmazkodó szabályozás megvalósulását (épületkonstrukció, radiátor típusa, szobák mérete, stb.). A tanulási periódus után a szabályozó optimalizálja a paramétereket és a beavatkozást a megtanult jellemzők alapján végzi el.

Az adatlap megtekintéséhez szükséges program a letöltések menüpont alatt megtalálható!
Műszaki adatok:
REV100
Szabályozás: öntanuló PID szabályozás
Kapcsolható feszültség: 24 - 250 V
Működtető feszültség: DC 3 V
Hőmérséklet állítás: 0,2 °C-ként
Áramerősség: max 8 A
Hőmérséklet tartomány: 3 - 29 °C
Védettség: IP 30
Működési hőmérséklet: 3 - 35 °C
Tömeg: 0.3 kg
Méret (szél X mag X mély): 120 X 98 X 31 mm


Siemens REV200


A Siemens REV200 szobatermosztát alkalmas fűtési és hűtési rendszerek helyiségének hőmérséklet szabályozására. A hálózati feszültséget nem igénylő, elemes tápellátású szobatermosztát felhasználóbarát működéssel, könnyen olvasható, nagyméretű LCDkijelzővel és heti programozási lehetőséggel rendelkezik. Ajánlott alkalmazási területek: -családi házak, -lakások, -irodák, -nyaralók. Az REV200 érintőképernyős állítási lehetőséggel rendelkezik. Alkalmas zónaszelepek, termikus szelepállítók, kombi kazánok, gáz- vagy olajkazánok, hűtési rendszerek és szivattyúk működtetésére.
Működési módok: -automata üzemmód maximum 3 fűtési vagy hűtési periódussal, -folyamatos komfort üzemmód (emelt hőmérséklet), -folyamatos energiatakarékos üzemmód, -fagyvédelmi üzemmód

A REV200 egy 2-pont szabályozást megvalósító PID (arányos integráló differenciáló) szabályozó. A helyiséghőmérséklet szabályozását a beavatkozó elem ciklikus bekapcsolásaival végzi. A szabályozó adja ki a kapcsolójelet a beállított hőmérséklet és az érzékelő által mért valós helyiséghőmérséklet eltérésétől függően. A beavatkozás mértéke az eltérésre, a kiválasztott szabályozási algoritmustól függ: A szabályozó gyárilag öntanuló üzemmódú működésre van állítva. Ez a működési mód lehetővé teszi a rendszeradottságokhoz alkalmazkodó szabályozás megvalósulását (épületkonstrukció, radiátor típusa, szobák mérete, stb.). A tanulási periódus után a szabályozó optimalizálja a paramétereket és a beavatkozást a megtanult jellemzők alapján végzi el.

Az adatlap megtekintéséhez szükséges program a letöltések menüpont alatt megtalálható!
Műszaki adatok:
REV200
Szabályozás: öntanuló PID szabályzás
Kapcsolható feszültség: 24 - 250 V
Működtető feszültség: DC 3 V
Hőmérséklet állítás: 0,2 °C-ként
Áramerősség: max 8 A
Hőmérséklet tartomány: 3 - 29 °C
Védettség: IP 30
Működési hőmérséklet: 3 - 35 °C
Tömeg: 0.4 kg
Méret (szél X mag X mély): 130 X 110 X 33 mmCopyright © Fűtés Üzletház Bt.
Készítette: Szűcs Gábor